Skicka pengar till Sudan

För dig som ska skicka pengar till Sudan så finns det flera bra alternativ att välja bland. Ett av de vanligaste alternativen är att använda sig av så kallad money transfer, men det går också att använda sig av en traditionell banköverföring. Här kan du läsa om olika alternativ som kan vara aktuella samt vad som kan vara bra att tänka på.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Använda sig av money transfer

För dig som behöver skicka pengar till Sudan snabbt så är det lättaste alternativet normalt att använda sig av så kallad money transfer. Här finns det ganska många företag att välja bland, varav det största och kanske mest kända är Western Union. Genom money transfer så kan mottagaren hämta ut pengarna på plats i Sudan efter bara ett par minuter. Mottagaren kan välja om denne ska ha pengarna kontant i handen, på sitt bankkonto eller i sin mobil.

Överföra pengar till Sudan genom traditionell banköverföring

Man kan också föra över pengar till Sudan genom en traditionell banköverföring. Detta alternativ kräver att mottagaren har ett bankkonto registrerat i Sudan. Normalt betalar den som skickar pengarna ingen avgift, den brukar istället debiteras mottagaren. När man för över pengar till ett bankkonto i Sudan från Sverige behöver man normalt räkna med runt fem bankdagar innan pengarna är framme på mottagarens bankkonto.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>